Tänään kokeilin tehdä kananugetteja, niiden lisäksi bataattiranskalaisia, höyrytettyjä kasviksia sekä aurajuustodippiä. Ranskalaisista ei ole paljoa sanottavaa, koska ne menivät ihan pilalle. Ehkä seuraavalla kerralla onnistuu. Nugetit olivat joka tapauksessa loistavia. Ohjetta siis.

3kpl tai useampia broilerin fileitä (jos marinoituja, pese marinadit pois kanan päältä)
Leikkaa nugetin kokoisia palasia fileistä. Itse laitoin palojen päälle hieman paahdettua valkosipulia sekä marinadia, molemmat poppamiehestä tilattuja. Marinadi oli tätä laatua, aivan loistavaa kamaa: http://www.poppamies.fi/product_info.php?cPath=32&products_id=793
Annoin marinoitua jääkaapissa noin puoli tuntia.
Kasta kananpalat ensin vehnäjauhoihin, sitten kananmunaan ja lopuksi kierittele korppujauhoissa. Paista öljyssä. Mikäettei voisi myös laittaa uuniin tai uppopaistaa.

Nugetteja dippailtiin siis aurajuustodippiin joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan purkki ranskankermaa ja pala aurajuustoa murustettuna pieneksi ja sotkettuna sekaisin. Oikein mainiota.
Höyrytetyt juurekset koostuivat porkkanasta, retikasta, punajuuresta sekä parsakaalista.
Bataattiranskalaisista nyt en halua sen enempää sanoa, menivät piloille. Ei ole kokemusta aiemmin tuosta bataatin uunittamisesta. Ehkä ensi kerralla onnistuu.
Lautaselle pirskauttelin vielä ihan vähän makeaa chilikastiketta.

Olin juuri ottamassa kameralla kuvaa, kun se valittaa että akku on tyhjä. Jouduin tyytymään Nokiaani, jolla nyt ei hirveän laadukkaita kuvia napsita, mutta kai siitä oleellinen käy ilmi.