Tästä se lähtee, jos on lähteäkseen. Voisin kertoa hieman lisää itsestäni. Olen siis parikymppinen nainen, asustelen Vaasassa ja opiskelen ammattikoulussa IT-puolella, mitä ei ikinä uskoisi kun katsoo atk-taitojani! Sanotaanko näin, että ne voisivat olla hieman paremmatkin.
Minulla on neljä lemmikkiä. Kolme kissaa ja yksi karvainen mies. Tykkään kaikista tosi paljon, lemmikit on niin ihania!
Yhtä säännöllisen epäsäännöllisesti kuin päivitän tätä blogia, harrastan myös liikuntaa. Olen vuokrannut salikortin Lady Linelle, ja olen onnistunut jopa käymään siellä! Välillä vähän vähemmän...  Sen lisäksi lenkkeilen. Tietokoneella sen sijaan vierähtää päivittäin useampikin tunti. Koulupäivätkin koostuvat pitkälti näyttöpäätteen tuijottelusta.

Diggailen kissoja, ruoanlaittoa (ainakin jos onnistun siinä), hienoja tatuointeja (omistan itse 3kpl joista kaksi on hienoja ja kolmannen päälle pitäisi keksiä jotain, laitan näistä kuvia jossain vaiheessa) ja uutta tietokonettani! Voi kyllä, olisitte nähneet sen vanhan rotjakkeen. Tällä nykyisellä voi pelata jopa The Simsiä! Jep, se pyörii sittenkin!

Haaveilen omakotitalosta (kaikkine herkkuineen, etenkin kunnon keittiöllä varustettuna, myös karvainen miehekeeni kuuluisi sisustukseen), Thaimaan matkasta ja kaikin puolin mukavasta elämästä. Kuulostipas tylsältä.
En kuitenkaan ihan aina ole tylsä. Viime kesänä, kesäkuussa 2010, kävin neljän muun taatelintallaajan kanssa kiertämässä Eurooppaa. Vaatimattomat 16 maata ja noin 9500km kuukaudessa. Ei paha, ei paha.
Reissusta en ainakaan tällä haavaa jaksa millään kirjoittaa enempää. Pitäisi hieman perehtyä muistiinpanoihin niiltä ajoilta ja muutenkin tässä päätä särkee! Mainittakoon ikimuistoisimpina kohteina reissulta nyt kuitenkin Tshernobyl, Auschwitz/Birkenau ja Europa Park, Euroopan suurin huvipuisto. Kuvia reissusta on dulia.kuvat.fi/kuvat/EPM10/ tuolla. Kuvat ovat täysin sekavassa järjestyksessä koska en vaan ole jaksanut perehtyä järjestelemään, ehkä en koskaan jaksakaan. Sanallisesti nokkelammat ihmiset ovat myös kirjoittaneet reissultamme jonkunlaista blogia, joka sekin on valitettavasti jäänyt pahasti kesken, mutta oleellisimmat osat ovat luettavissa hauskasti kirjoitettuna täällä: epm10.blogspot.com/

Mutta se EPM:stä ja muutenkin tästä ensimmäisestä kirjoituksesta, joka ei tainnut nyt käsitellä pätkääkään mitään ruoka-aihetta, mitä nyt kerroin että pidän ruoanlaitosta.


Näkemisiin ja kuulumisiin, kenties!